Pe data de 1 iulie 2022, patru acționari ai Waberer’s International au depus o ofertă de preluare a acțiunilor companiei maghiare de transport și logistică, la prețul de 2.335,77 forinți maghiari pe acțiune (5,76 euro).

Oferta a fost prezentată de Trevelin Holding (care deține deja 25,995% din companie), High Yeld Vagyonkezelő (20%), Geraldton Invest (4,995%) și MHB Optimum (21%), toate companii cu sediul în Ungaria, notează transportoeuropa.it.

Cu câteva zile mai devreme, Waberer’s a anunțat un acord cu compania poștală maghiară Magyar Posta pentru a forma un joint venture care să ofere servicii de logistică și distribuție de ultimă oră platformelor de comerț electronic și comercianților. Serviciile vor include depozitarea, ambalarea și livrarea „last mile“. Waberer’s va fi acţionar majoritar al noii companii.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare