Waberer’s-Szemerey (WSZL), filiala națională a Grupului Waberer’s, își extinde în continuare activitățile interne de distribuție frigorifică prin achiziționarea activităților de transport și logistică ale Gyarmati Trans Árufuvarációs és Szállítmányációs Kft, care are o flotă de 85 de vehicule frigorifice ce operează în principal în estul Ungariei. Waberer’s vizează astfel sectorul specializat al alimentelor cu temperatură controlată, dar mai ales al cărnii şi produselor din carne.

Pe 27 aprilie 2022, Waberer’s a încheiat tranzacția prin filiala WSZL, care achiziționează un portofoliu de clienți ce produce o cifră de afaceri anuală de 2.646.205 €. Companiile nu au dezvăluit valoarea tranzacției.

Zsolt Barna, CEO al Waberer’s International și CEO al WSZL, a spus: „Această achiziție este o oportunitate excelentă de creștere pentru noi și credem că integrarea Gyarmati Trans în grupul Waberer’s va consolida și mai mult poziția WSZL pe piață.”

La 1 aprilie 2022, agenția de presă maghiară MTI a scris că Waberer’s International a anunțat emiterea de obligațiuni pentru 111 milioane de euro printr-un plasament privat. Veniturile din această emisiune cu rată fixă și pe 10 ani vor fi utilizate pentru construirea unei platforme logistice, finanțarea achizițiilor regionale și reînnoirea flotei, precum și pentru refinanțarea anumitor împrumuturi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare