Caroli Foods Group, lider al industriei produselor din carne, cu o fabrică de profil în Pitești, colaborează cu Globalworth în parcul Industrial Pitești pentru un proiect de logistică dezvoltat sub umbrela Globalworth Industrial. Suprafața depozitului care va deservi Caroli Foods Group este de aproximativ 6.800 m2, iar contractul de închiriere a fost semnat pe o perioadă de 10 ani.

Noul proiect, situat în Oarja (jud.Argeș), la doar 10 km de Pitești, pe autostrada A1, are o multitudine de funcționalități concepute şi stabilite împreună cu Caroli Foods Group. „Ne bucurăm că o companie lider ne-a ales pentru a-și construi depozitul central în România. Pe lângă spațiile de depozitare, am asigurat și amenajarea spațiilor cu zone de temperatură controlată, direcție în care Globalworth Industrial a început să se dezvolte tot mai mult. Avem atât zone frigorifice cu temperatură între 0 şi 5 gr.Celsius, cât și zone congelate, cu temperatură între -22 și -24 gr.Celsius. Perioada de închiriere semnată pentru următorii 10 ani reprezintă încrederea pe care partenerul ne-a acordat-o, iar noi îl asigurăm că toate eforturile se vor îndrepta spre consolidarea acestui parteneriat”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România.

La rândul său, Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group, a spus: „Ne propunem să răspundem eficient la cerințele tot mai mari ale clienților prin investiții într-un hub logistic nou și modern. Astfel, ne vom îmbunătăți competitivitatea operațiunilor și ne vom extinde baza logistică existentă cu un nou depozit de ultimă generație, în apropierea fabricilor noastre de producție din Pitești, cu sprijinul partenerului Globalworth Industrial. În plus, vom mări capacitatea de depozitare a materiilor prime congelate. Activitatea noului hub va fi integrată cu activitatea noastră de logistică, astfel încât rutele flotei să fie planificate și executate eficient, iar produsele să ajungă rapid la clienții noștri.”

Proiectul va fi livrat în prima jumătate a anului în curs.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut