Înființată în 1994, Vectra Eurolift Service este unic distribuitor pentru România al mărcii de stivuitoare Yale Material Handling. În prezent, compania este un important jucător pe piața echipamentelor de manipulat mărfuri.

Deși, inițial, Vectra comercializa doar baterii de tracțiune pentru electrostivuitoare, produse de Energia Bulgaria, treptat portofoliul de produse s-a diversificat, firma adăugând la obiectul de activitate comercializarea de piese de schimb pentru stivuitoare. În anul 1999, Vectra a realizat un nou pas în dezvoltarea portofoliului de activități, devenind distribuitor național pentru stivuitoarele marca Balkancar Record Plovdiv.

Începând cu anul 2000, gama de produse comercializate s-a extins cu echipamente de depozit VENI@Co Sofia, stivuitoare Om Pimespo Carrelli Elevatori Italia, iar din 2010 și până la sfârșitul anului 2014 Vectra Eurolift Service a fost dealer exclusiv în România al echipamentelor de ridicat Nissan Forklift Europe B.V.

Începutul anului 2015 a adus o schimbare majoră în portofoliul companiei, Vectra devenind dealer exclusiv în România al brandului de stivuitoare Yale, unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial de stivuitoare. Numirea companiei Vectra Eurolift Service ca dealer exclusiv pe vânzări și service, întărește poziția Yale ca brand din ce în ce mai important pe piața europeană a echipamentelor de manipulat mărfuri. Având la dispoziție gama foarte largă de stivuitoare și echipamente de depozit a lui Yale, Vectra Eurolift Service poate oferi acum soluții pentru cele mai diverse solicitări din partea clienților și cele mai complexe aplicații.

Vectra Eurolift Service oferă o gamă completă de produse și servicii în domeniul echipamentelor de ridicat și manipulat mărfuri:

  • Vânzări echipamente noi și second-hand, din stoc sau la comandă;
  • Consultanță în vederea identificării soluției logistice optime, în funcție de specificul industriei;
  • Închiriere echipamente pe termen scurt, cu sau fără operator;
  • Închiriere echipamente pe termen mediu și lung, în sistem full rental cu full service;
  • Vânzări baterii de tracțiune, redresoare, piese de schimb multibrand, anvelope pentru stivuitoare, furci și atașamente speciale pentru manipularea mărfurilor;
  • Reparații, revizii și mentenanță stivuitoare:

– 22 tehnicieni pe teren

– 11 tehnicieni în atelierul de reparații din București

– Service multibrand

– Puncte de lucru: București, Buzău, Sibiu, Cluj-Napoca, Roman, Timișoara, Craiova

  • Servicii de RSVTI;
  • 3 platforme auto pentru transportul echipamentelor de ridicat;
  • Servicii de buy-back pentru echipamentele uzate.

La sfârșitul anului 2021, Vectra deținea o cotă de piață de 6% și o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro.

Mai multe informații despre portofoliul de produse și servicii puteți afla vizitând pagina web a companiei: www.vectra.ro.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare