De la 1 iulie, Belgia a majorat taxa de drum pentru regiunile Flandra şi Bruxelles. Taxarea se aplică tuturor vehiculelor cu MTMA de peste 3,5 t şi vehiculelor cu semiremorci din categoria N1, potrivit www.smartinfo.ro.

Majorarea medie în regiunile Flandra şi Bruxelles este de 8,18%, respectiv 8,76%, pentru vehiculele de peste 32 de tone. Mai multe amănunte puteţi afla AICI.

Tot de la 1 iulie 2022, au intrat în vigoare noi tarife majorate ale taxei de drum din Bulgaria, chiar şi cu 200% în cazul autostrăzilor şi drumurilor clasa 1. Noile tarife din Bulgaria sunt disponibile AICI.

De la aceeaşi dată, se vor adăuga şi aproximativ 4.000 km de drumuri taxabile, clasa 2, celor peste 3.500 km deja supuţi taxei (autostrăzi şi clasa 1).

Şi reţeaua de drumuri taxabile din Cehia (clasa 1) s-a extins de la 1 iulie 2022. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare