Bulung Logistics și-a deschis luna aceasta sediul central din România în Vox Technology Park din Timișoara, cu planuri de extindere a birourilor pe viitor cu servicii suplimentare de call center. Compania austriacă oferă o gamă largă de servicii procedurale, de depozitare și transport multimodal, precum și servicii de transport terestru, feroviar, aerian și maritim.

Accent pe mediu

Transportul intermodal stă la baza strategiei de acțiune climatică a companiei. Marfa este transportată în unități intermodale de containere care pot fi utilizate în diferite moduri de transport fără a fi nevoie să descarce și să reîncarce marfa. Prin utilizarea transportului combinat, acestea pot trece de pe rutier către moduri mai eficiente în materie de emisii CO2, cum ar fi transportul feroviar sau maritim.

Într-un efort de a reduce la minimum impactul activităților logistice asupra mediului înconjurător, Bulung se angajează să utilizeze exclusiv vehicule Euro 5 atât pe cale ferată, cât și pe șosea.

Bulung Logistics a fost înființat în 2012, cu misiunea de a furniza servicii de logistică din Europa până în Turcia, Asia Centrală și Orientul Mijlociu, cu atenție și respect față de mediu. Cu sediul central în Viena și cu sedii în Istanbul, Sofia și Bagdad, cel mai recent pas a fost Timișoara, România. Datorită dinamicii emergente a orașului, a infrastructurii și a poziționării sale geografice, Timișoara este poarta de acces a României către Europa de Vest.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare