BYD a semnat un acord de dealership cu Petros Petropoulos pentru vânzările și postvânzările BYD eTrucks în Grecia. Acordul prevede lansarea de camioane electrice, fără emisii, în întreaga Grecie, inițial din cele două locații principale din Atena și Salonic.

Cu o cerere în creștere rapidă pentru soluții de transport durabile, BYD este pionier în utilizarea tehnologiei bateriilor pur-electrice, pentru un transport fără emisii și cu TCO redus.

Modelele BYD care vor fi vândute în Grecia vor include vanul ETP3, conceput pentru operațiuni de distribuție urbană, camionul ETM6, ideal pentru distribuția în interiorul orașelor, camionul de distribuție ETH8 și modelul EYT, pentru terminalele din port. Toate vehiculele BYD pur electrice oferă capacități lungi de rulare, poluare fonică redusă pentru funcționarea urbană și pe timp de noapte și emisii zero. Petros Petropoulos acceptă deja comenzi pentru BYD eTrucks și eVans, livrările urmând să se facă de la începutul lui 2022. „Am ales Petros Petropoulos ca partener de distribuție în Grecia datorită experienței de 99 de ani în distribuția și producția de automobile. Recunoscută pe scară largă în industria din Grecia, cu cunoștințe despre piață, consumatori și asistență post-vânzare, compania este partenerul ideal de distribuție pentru BYD”, comentează Isbrand Ho, director general BYD Europe. Petros Plakakis, Business Unit Manager la Petros Petropoulos, adaugă: „Suntem încântați să fim dealerul din Grecia pentru BYD eTrucks și eVans, ceea ce înseamnă că acum le putem oferi clienților noștri comerciali o gamă completă de soluții complet electrice, cu emisii zero. Prin cele nouă locații ale noastre din orașe cheie vom oferi asistență de primă clasă tuturor operatorilor de flote care doresc să își reducă costurile de funcționare, maximizând în același timp utilizarea vehiculelor.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare