CaetanoBus vinde primele două autobuze cu celule de combustie pentru piața internă. Acestea sunt primele vehicule cu hidrogen comandate vreodată în Portugalia.

Municipiul Cascais a achiziționat două Caetano H2.CityGold, autobuze testate recent în Spania de către ALSA. În Spania, opt vehicule se îndreaptă spre Barcelona.

Aceste autobuze se vor alătura celor peste 30 de unități comandate deja de transportatori din Germania, Spania, Franța și Danemarca, consolidând prezența internațională a Caetano. Mai mult, în decembrie 2020, a fost anunțată o alianță strategică între Toyota Europe, CaetanoBus și Finlogin, un efort dedicat dezvoltării și producției de autobuze cu celule de combustie în Europa.

Ambele autobuze cu emisii zero care ajung în Portugalia  vor fi echipate cu pilă de combustie Toyota. Acest autobuz va putea oferi o autonomie de 400 km, garantând astfel flexibilitatea operațiunilor operatorilor săi. Componentele precum rezervoarele de hidrogen, bateriile și pilele de combustie, așezate pe acoperiș, permit o podea joasă și o optimizare a interiorului vehiculului, făcându-l mai spațios și oferind o experiență mai confortabilă pentru toți pasagerii.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare