După Franța și Spania, Volta Trucks prezintă vehiculul comercial electric și în Italia, într-un context de lucru, la platforma logistică DB Schenker din Peschiera Borromeo, unde părțile interesate vor putea vedea și testa camionul. Cu această ocazie, producătorul suedez a pus la dispoziţie versiunea italiană a site-ului său web prin care doritorii pot rezerva teste demonstrative în perioada 7-11 iunie 2021. Volta Trucks dorește să prezinte patru modele și să vândă 27.000 de unități până în 2025.

Camionul Volta Zero are o masă totală de 16 tone și o lungime totală de 9.460 mm, din care 6.900 mm pentru transportul de marfă. Cabina este coborâtă pentru a facilita urcarea și coborârea șoferului. Vehiculul este acţionat de un motor electric alimentat cu baterii de la 150 kWh la 225 kWh, care permit o autonomie de până la 200 km. Compartimentul de încărcare oferă un volum util de 37,7 metri cubi și o sarcină utilă de 8,6 tone.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare