Situat la 10 minute de aeroport, depozitul oferă 12.900 m2 de spațiu de depozitare și servește ca hub pentru distribuție în toată Europa de Sud-Est.

Cargo-Partner a anunţat deschiderea unui nou depozit construit la Zagreb, oferind 13.500 de sloturi pentru paleți, pe 12.000 m2 de spațiu de depozitare, plus un mezanin de 900 m2 pentru e-fulfilment și servicii cu valoare adăugată. Depozitul este situat în zona metropolitană Meridian 16 din Velika Gorica, lângă autostrada A11 și la 10 minute de Aeroportul Franjo Tudman.

Facilitatea oferă condiții pentru o varietate de mărfuri, inclusiv produse alimentare, perisabile, băuturi, mărfuri de origine animală, precum și produse farmaceutice. Pe lângă depozitarea pe termen scurt și lung, echipa oferă servicii regulate de transport cu camioane atât în țările UE, cât și în țările din afara UE din întreaga Europă de Sud-Est. În plus, oferă o gamă de servicii cu valoare adăugată, de la acceptarea mărfurilor, ridicarea comenzilor, ambalarea și reambalarea lor, până la completarea documentelor și controlul calității.

Acest spațiu se adaugă depozitului deja existent de 4.000 m2 din cartierul Jankomir din Zagreb. Furnizorul de logistică are peste 90 de angajați în cinci locații din țară.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare