H.Essers și KRC Genk își unesc forțele într-o campanie unică de recrutare pentru a ocupa peste 500 de noi posturi vacante la specialistul în transport și logistică din Limburg. Startul acesteia coincide cu startul noului sezon fotbalistic și se va desfășura până la sfârșitul acestuia.

H.Essers se extinde puternic și caută mai mult de 500 de talente pentru o multitudine de locuri de muncă în servicii de depozitare, transport și HR, inclusiv pentru filiala sa de pe vechiul site Ford din Genk. Pentru aceasta, face apel la întreaga comunitate KRC Genk, cu o campanie în care suporterii și jucătorii pot fi ei înșiși candidați pentru un loc de muncă la H.Essers. Rata șomajului este extrem de scăzută în regiune, iar campania ar trebui să ajute compania să ocupe numeroasele posturi vacante.

Jucătorii lui KRC Genk vor juca un rol important în campanie. De exemplu, trei dintre aceştia vor încerca diferite locuri de muncă la H.Essers pentru a arăta ce pot face şi în afara terenului de fotbal.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare