LPR – La Palette Rouge, o companie de închiriere de paleți, anunță crearea unei filiale în România, aceasta fiind cea de-a opta din Europa. „România este una dintre cele mai mari economii din regiunea est-europeană și are un potențial mare pentru LPR și clienții săi. Pentru a ne dezvolta dinamic în următorii ani, vom putea conta pe numeroasele noastre parteneriate cu principalele lanțuri de distribuție și cu producătorii internaționali și locali de bunuri de larg consum care operează în România“, explică Andrei Nicolae, director comercial LPR în România. Compatibili cu toate sistemele de manipulare și depozitare automate, paleții LPR pot fi acceptați de toți producătorii și distribuitorii europeni de bunuri de larg consum.

Odată cu noua filială românească, LPR își consolidează prezența nu numai pe vechiul continent, ci mai ales în Europa de Est. „Ambiția noastră este să ne consolidăm rapid poziționarea în întreaga regiune. Datorită poziției sale geografice, Europa de Est joacă un rol strategic în creșterea internațională a LPR și a clienților noștri. Trebuie să le putem sprijini în dezvoltarea lor și să le oferim aceeași calitate a serviciilor oriunde s-ar afla”, explică Xavier Goube, CEO LPR.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare