Cu focus pe respectarea timpilor de conducere şi de odihnă şi pe utilizarea corectă a tahografului, serviciile de inspecție rutieră din cele trei țări Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg) au desfăşurat o campanie comună de control. Iar rezultatele se arată îngrijorătoare: conducătorii a 26 din cele 60 de camioane verificate încălcaseră cel puţin o dată regulamentul.

Controalele, potrivit Transportmedia.be, s-au desfăşurat în Kruibeke pe E17 și la punctul de trecere a frontierei Lamain pe E42 în Belgia, în Venlo (Olanda) și în Sterpenich (Luxemburg). Verificările au fost efectuate de către Serviciul Public Federal pentru Mobilitate și Transport din Belgia, Inspectoratul pentru Mediu și Transport (ILT) din Olanda și Administrația Vămilor și Accizelor din Luxemburg, cu sprijinul altor servicii. Din cele 60 de camioane verificate – cu accent pe respectarea timpilor de conducere și de odihnă și utilizarea corectă a tahografului – 26 au fost vizate de cel puţin o neregulă. În total, au fost constatate 41 de încălcări.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare