Furnizorul de logistică Dachser a început operațiunile la un nou centru de distribuție, la sediul său din Magdeburg. În unitatea de 40.000 m2, compania oferă servicii de logistică pentru clientul său Globus Baumarkt, dar și pentru alte companii din regiune. Extinderea a creat 40 de noi locuri de muncă.

Noua facilitate Dachser totalizează 84.000 m2 și include două depozite cu o suprafață logistică totală de 40.000 m2. Unul dintre depozite, de 8.000 m2, a fost conceput special pentru depozitarea produselor alimentare și nealimentare. Al doilea, cu o suprafață de 32.000 m2, este destinat activităților de logistică contractuală. Prin extindere, biroul și spațiul social de la centrul de distribuție Magdeburg acoperă acum aproximativ 1.880 m2. Există, de asemenea, încă 3.000 m2 de spațiu de depozitare în aer liber, adiacent amplasamentului. Incluzând centrul de distribuție aflat la 40 de kilometri distanță, în Oschersleben, centrul logistic Magdeburg al Dachser oferă acum 55.000 m2 pentru operațiuni logistice în total și spațiu pentru aproximativ 80.000 de paleți.

„La noua unitate furnizăm servicii de depozitare și distribuție pentru clientul Globus Baumarkt, precum și pentru producători și retaileri regionali și mondiali de bunuri industriale și produse alimentare”, punctează Christian Schäckel, director general al centrului logistic din Magdeburg. „În numele clienților, angajații noștri implementează o strategie logistică orientată spre viitor, concepută pentru a-i ajuta să crească.”

Un partener puternic în regiune de peste 25 de ani

Dachser funcționează în regiunea Magdeburg de peste 25 de ani. Aproximativ 170 de angajați sunt responsabili pentru asigurarea executăriidesfășurării fără probleme a serviciilor logistice. „Pe lângă serviciile clasice de transport, ne ocupăm și de depozitarea produselor industriale și a produselor alimentare și oferim servicii cu valoare adăugată”, a spus Christian Schäckel. Facilitățile din Magdeburg sunt situate în zona comercială Gewerbegebiet Nord, oferind acces convenabil la autostrăzile A2 și A14. De la centrul din Magdeburg, furnizorul de logistică deservește destinații precum Belgia, Olanda și Austria cu plecări zilnice. Filiala de logistică aeriană și maritimă a Dachser din Langenhagen, lângă Hanovra, conectează centrul logistic Magdeburg la toate piețele globale.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare