Prin preluarea expeditorului de marfă aerian și maritim ACA International, Dachser adaugă șase locații în Australia și Noua Zeelandă la propria sa rețea de logistică aeriană și maritimă (ASL).

Prin această achiziție, Dachser își extinde acoperirea în acest segment în Australia și Noua Zeelandă, țări care nu sunt doar puternice din punct de vedere economic, ci și strâns legate de Asia, Europa și America de Nord. „Această achiziție îi permite companiei Dachser Air & Sea Logistics să-și continue traiectoria de creștere și, adăugând Australia și Noua Zeelandă, se umple un gol în rețeaua globală a propriilor locații”, a declarat Edoardo Podestà, COO ASL și Managing Director ASL APAC la Dachser.

ACA International are 56 de angajați și a generat un venit de aproximativ 75 de milioane de euro în 2021. Compania de transport aerian și maritim, care a fost înființată în 1982 și este proprietate privată, oferă servicii integrate de transport internațional și utilizează cele mai noi tehnologii informaționale.

Cu sediul central în Melbourne, Australia, ACA International are două birouri suplimentare în Sydney și Brisbane și filiale în Auckland, Wellington și Hamilton, în Noua Zeelandă. Compania are, de asemenea, o sucursală suplimentară în Kansas City, SUA, și este prezentă în regiunea Chinei Mari.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare