Compania daneză de transport maritim DFDS a preluat firma irlandeză de transport Lucey Transport Logistics Limited. Achiziția îi permite companiei daneze să ofere servicii complete de logistică în toată Irlanda.

La începutul lui 2021, compania daneză de transport maritim DFDS a lansat o rută Ro-Ro dedicată materialului rulant între portul francez Dunkirk și cel irlandez Rosslare. Acum, aceasta extinde afacerile din Irlanda prin achiziția companiei irlandeze de transport și logistică Lucey Transport Logistics Limited, fondată în 1932 și controlată până acum de familia Lucey.

Prin această achiziție, DFDS gestionează o flotă de 130 de vehicule industriale și 450 de remorci și depozite care se întind pe un total de 65.000 de metri pătrați, dar și 240 de angajați. Această achiziție permite DFDS să folosească resursele companiei irlandeze pentru a oferi clienților săi internaționali un serviciu complet de logistică în toată Irlanda. Lucey Transport Logistics operează cu birouri în Dublin, Cork, Millstreet și Lurgan.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare