Cooperarea de trei ani reprezintă una dintre cele mai semnificative achiziții SAF din industria de transport de marfă. Colaborarea sprijină eforturile DHL de a sprijini sustenabilitatea, recunoscând rolul vital al SAF în decarbonizarea industriei transportului aerian de mărfuri.

DHL Global Forwarding, specialistul în transportul aerian și maritim al Deutsche Post DHL Group, a semnat un acord cu Air France KLM Martinair Cargo (AFKLMP) pentru achiziționarea a 33 de milioane de litri de combustibil sustenabil pentru aviație (SAF). Cooperarea de trei ani reprezintă una dintre cele mai semnificative achiziții SAF din industria de transport de marfă. DHL Global Forwarding este încântat de acest nou efort realizat împreună cu AFKLMP, care a fost de mulți ani un partener de încredere și unul dintre liderii programului de certificare a transportatorilor GoGreen al Grupului.

Inițiativa face parte din Foaia de parcurs pentru sustenabilitate a Deutsche Post DHL Group, care își propune să cheltuiască 7 miliarde de euro pe tehnologii verzi până în 2030 și să reducă la zero toate emisiile legate de logistică până în 2050.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare