DHL Freight deschide un nou terminal logistic în capitala Bulgariei, Sofia. La cea de-a 25-a aniversare în ţară, noul terminal înlocuiește vechea locație pentru a procesa volumul crescut de logistică și pentru a asigura în continuare standardele de sustenabilitate ale Deutsche Post DHL Group. Clădirea este dotată cu noi tehnologii și software modern de depozit pentru a extinde și mai mult capacitățile logistice.

„Cu noul terminal, adăugăm un alt hub important în Europa de Est pentru serviciile de transport rutier de marfă, în special pentru furnizarea de acces rapid și ușor la soluțiile logistice ale clienților noștri din regiunea Sofia”, a declarat Uwe Brinks, CEO DHL Freight. „Scopul nostru este să îmbunătățim și să modernizăm constant serviciul nostru de logistică și să facem întregul lanț de aprovizionare mai ecologic.”

Clădirea este dotată cu noi tehnologii și software de depozit modern pentru a extinde și mai mult capacitățile logistice. În plus, terminalul oferă diverse capacități pentru activitățile X-Dock, cu 11 rampe automate și două specializate pentru furgonete, depozitare de mărfuri ADR şi o zonă logistică de 3.000 m2 de depozitare pe rafturi pentru peste 6.000 de paleți. În plus, noua unitate dispune de toate conexiunile de transport esențiale către Sofia, care permit transportul fluid și rapid al mărfurilor în întreaga regiune. DHL creează peste 100 de locuri de muncă la noua locaţie din Sofia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare