Ford Pro a dezvăluit noul E-Tourneo Custom, complet electric, care ridică ștacheta în segmentul vehiculelor pentru activități multiple, combinând o nouă platformă proiectată pentru a oferi versatilitate și confort, cu un sistem de propulsie electric cu baterie, care poate oferi o autonomie de până la 370 km.

Unul dintre cele patru noi modele Ford Pro complet electrice lansate în Europa până în 2024, E-Tourneo Custom, vizează atât clienții de uz personal, cât și clienții de flote, oferind un interior spațios pentru până la opt ocupanți.

Noul model introduce o suită completă de caracteristici premium, inclusiv scaune din spate ultra-modulabile montate pe șine, uși laterale electrice, sistem audio B&O, 2 carduri digitale, plafon panoramic din sticlă – și un volan inovator rabatabil.

Nivelul de confort este sporit și mai mult de rafinamentul superior și dinamica oferite de proiectarea de ultimă generație. Propulsia electrică silențioasă și un nou nivel de confort și stabilitate sunt propuse grație arhitecturii optimizate a platformei cu suspensie spate independentă.

Clienții pot alege și o versiune complet nouă Plug-In Hybrid (PHEV) pentru aplicațiile în care este necesară flexibilitate suplimentară. În plus, noul model poate fi echipat cu cea mai recentă generație de motoare diesel Ford EcoBlue, disponibile cu o nouă cutie automată de înaltă eficiență cu opt trepte și – pentru prima dată – un sistem inteligent de tracțiune integrală.

Tourneo Custom sunt integrate cu platforma Ford Pro de software și servicii conectate, inclusiv soluții de încărcare end-to-end, instrumente de management de la Ford Pro Telematics, aplicația FordPass Pro și sistemul FordLiive.

Folosind aceeași tehnologie cu celule de baterie de înaltă densitate ca și pickup-ul Ford F-150 Lightning într-o baterie cu o capacitate utilizabilă de 74 kWh, cu un motor electric de 160 kW, E-Tourneo Custom oferă performanțe și rafinament excepționale. Sistemul de propulsie complet electric oferă, de asemenea, posibilitatea de a fi operat cu o singură pedală pentru o eficiență energetică și mai mare și o experiență de condus mai relaxată și confortabilă.

Un încărcător trifazat AC de 11 kW este capabil să reîncarce complet bateria în mai puțin de opt ore, iar o reîncărcare 15-80% durează circa 41 de minute folosind un încărcător rapid DC de 125 kW. Profilul de încărcare al lui E‑Tourneo Custom a fost creat pentru a permite ca la o sesiune de încărcare rapidă DC de 125 kW să adauge aproape 38 km de autonomie în doar 5 minute.

E-Tourneo Custom oferă o capacitate maximă de remorcare generoasă de 2.000 kg împreună cu o sarcină utilă substanțială.

De asemenea, tehnologia Pro Power Onboard le permite clienților să utilizeze pe deplin potențialul variantelor electrificate ale Tourneo Custom, furnizând până la 2,3 kW prin prizele din cabină – ideal pentru alimentarea dispozitivelor digitale, unelte sau echipamente sportive și de camping.

Versiunile Tourneo Custom cu motoare diesel EcoBlue sunt programate să ajungă la clienți de la jumătatea lui 2023, alte variante fiind disponibile începând cu sfârșitul anului.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare