Gebrüder Weiss a îmbunătățit serviciile pentru Grupul Mibelle, de la care a preluat activitatea de e-fulfilment în Germania, Austria și Elveția anul trecut. Cooperarea implică gestionarea proceselor de logistică și IT pentru comenzile online ale clientului și a apărut în primăvara lui 2020, derivând din activitatea de depozitare pe care deja o desfăşura cu compania. Noul portal digital pentru clienți myGW își propune acum să permită logistica end-to-end de-a lungul lanțului de aprovizionare, pentru a accesa informații în timp real despre un anumit lot.

Gebrüder Weiss se ocupă de logistica depozitului Grupului Mibelle în locații din Tirol, Austria și Basel, Elveția. Furnizorul de logistică este responsabil de organizarea tuturor proceselor de e-fulfilment pentru aproximativ 100 de livrări pe săptămână către magazine și clienți finali din țările vorbitoare de limbă germană încă din primăvara lui 2020. „Posibilitatea de a avea o imagine de ansamblu a inventarelor în timp real, de a vedea statusul de e-fulfilment în depozit și a avea un link de urmărire a loturilor care poate fi integrat oriunde, asigură un grad ridicat de transparență. Iar asta ne va ajuta să câștigăm clienții care doresc să fie în permanență informaţi”, spune Martin Böse, șeful serviciilor centrale în SC, din cadrul Mibelle.

Noul serviciu digital cuprinde o conexiune la magazinul online, coordonează manipularea mărfurilor comandate în depozitele de logistică și apoi distribuția prin intermediul DPD Austria. Gebrüder Weiss a introdus, de asemenea, servicii de gestionare a depozitelor cu valoare adăugată pentru Grupul Mibelle, care includ oferirea de vouchere, mostre de produse și alte materiale publicitare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare