Hino Motors intenționează să lanseze autobuzul electric ușor HINO Poncho Z EV în primăvara lui 2022 pe piața din Japonia. Acesta urmează modelului diesel HINO Poncho, lansat în 2002, care a fost adoptat pe scară largă în toată Japonia pentru transporturi comunitare.

HINO Poncho Z EV păstrează caracteristicile HINO Poncho, inclusiv un design universal care îl face ușor de utilizat pentru toată lumea, dar care realizează un transport mai curat prin electrificare.

Zonele largi, cu podea joasă şi fără trepte permit îmbarcarea și deplasarea mai ușoară în interiorul autobuzului, făcându-l o opțiune ușor de utilizat pentru toate tipurile de pasageri, inclusiv pentru cărucioarele pentru copii şi cei în scaune cu rotile. Exteriorul simplu și atrăgător se armonizează cu mediile urbane, mai ales că are emisii zero și zgomot redus. De asemenea, este extrem de agil pentru manevrarea pe străzile înguste ale orașului și oferă o autonomie de suficientă pentru un autobuz comunitar.

Hino și-a declarat intenţia de a atinge un impact zero asupra mediului în cadrul Hino Environmental Challenge, emisă în 2017. Compania își accelerează eforturile, iar pentru a atinge neutralitatea carbonului , urmărește toate măsurile posibile, nu numai pentru produsele proprii, ci și într-o gamă largă de strategii bazate pe o evaluare a ciclului de viață al vehiculelor de la producție până la eliminare. HINO Poncho Z EV, împreună cu soluțiile de la CUBE-LINX, vor contribui la reducerea emisiilor de CO2 prin promovarea utilizării pe scară largă a vehiculelor electrice.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare