Marea Britanie oprește temporar livrările de mașini către Rusia din cauza „condițiilor afacerilor globale” actuale.

Jaguar Land Rover Alliance (JLR) a suspendat livrările de mașini noi către Rusia din cauza situației geopolitice generată de operațiunile militare din Ucraina. Agenţia de PR a Jaguar Land Rover din Rusia a declarat: „Grija pentru siguranţa angajaților companiei și a familiilor acestora, precum și a întregii rețele de parteneri, este prioritatea principală a Jaguar Land Rover, companie deținută de grupul Tata. Condițiile actuale de afaceri globale complică activitățile noastre de tranzacționare, așa că suntem nevoiți să suspendăm temporar furnizarea de mașini pe piața rusă, dar continuăm să monitorizăm situația și să facem totul în interesul clienților noștri.”

Concernul Volkswagen stopase anterior livrările de mașini noi în Rusia. De asemenea, marți, 1 martie, şi conducerea Mitsubishi Motors a anunţat că ia în considerare posibilitatea de a opri producția și furnizarea de mașini către Rusia. În același timp, biroul rus al mărcii japoneze a declarat că în acest moment compania continuă să funcționeze ca de obicei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare