După o perioadă de expectativă cauzată de pandemie, Jumbo a decis demararea planului investiţional de creare a unor centre de depozitare şi distribuţie pe pieţele pe care activează. Investițiile au ca scop aprovizionarea magazinelor în termen de 24 de ore, din momentul identificării unei necesităţi.

Începutul este făcut în România, unde lanțul are o prezență puternică și continuă să crească într-un ritm accelerat. Compania demarează construcția unui depozit de peste 75.000 m2 în zona Popești – Leordeni, pe o proprietate achiziționată de la grupul Alpha Bank, cu un buget total de 35 de milioane de euro.

Construcția este estimată a fi finalizată în prima jumătate a lui 2022. Investiții similare pentru crearea unor centre de distribuție sunt așteptate şi în Grecia. Jumbo deţine 14 magazine pe piața din România, iar pentru acest an este planificată deschiderea a două noi magazine, cu scopul creării unei rețele de cel puțin 25 de magazine în următorii patru ani.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare