Începând cu 1 iunie 2022, Martin Sander va conduce noua divizie Ford Model e în Europa, care va oferi vehicule electrice inovatoare și servicii digitale optimizate pentru o lume conectată. Sander este, de asemenea, noul președinte al Consiliului de Administrație al Ford-Werke GmbH din Germania.

Ford Model e, noua divizie globală Ford, a fost lansată la începutul acestui an cu scopul de a accelera transformarea activităților sale globale de automobile. Martin Sander, în rolul său de Director General, va conduce dezvoltarea de vehicule electrice inovatoare, precum și partea de software, tehnologii și servicii pentru vehicule conectate.

Acest lucru subliniază angajamentul Ford de a accelera electrificarea gamei sale europene de produse, pentru a atinge zero emisii pentru toate vânzările de vehicule din Europa și o amprentă neutră de carbon pentru fabricile sale, logistică și furnizori până în 2035. „Vom dezvolta vehicule complet electrificate și conectate pentru clienții noștri și vom crea o experiență de vânzări digitale”, a declarat Stuart Rowley, Președinte Ford Europa și Chief Transformation&Quality Officer, Ford Motor Company.

Martin Sander a fost numit şi Președinte al Consiliului de Administrație al Ford-Werke GmbH din Germania. Sander va fi localizat în Köln, sediul unității Ford Model e din Europa și Ford Germania. Ford a anunțat recent planuri de a vinde nouă vehicule complet electrice până în 2024 și de a crește investițiile în Centrul de Electrificare din Köln la 2 miliarde de dolari. Începând de anul viitor, Ford va produce primul său vehicul de pasageri complet electric de volum pentru Europa, la Köln.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare