Platforma de e-fulfilment Frisbo intenționează să-și extindă operațiunile în Belgia, Olanda, Luxemburg, Estonia, Lituania și Finlanda în acest an, notează SeeNews.

„Astfel, până la sfârșitul lui 2022, cel mai probabil vom opera în aproape toată Europa”, a spus fondatorul Frisbo, Bogdan Colceriu, într-un comunicat de presă.

Compania a intrat pe piețele din Marea Britanie, Spania, Italia și Austria în ianuarie. Potrivit companiei, numărul clienţilor săi a crescut cu 70% în 2021 şi previziunile arată creşteri considerabile şi pentru anul acesta, conduse în principal de accesul pe noi pieţe.

Frisbo a fost înființată în 2014 și oferă servicii complete de e-fulfilment, de la depozitare, pick & pack, facturare, emitere a scrisorii de transport aerian, livrare prin curier și call center dedicat. Printre clienții săi se numără companii precum Xiaomi România și Ungaria, Bitdefender, Aosom, Morphy Richards, Meli Melo, I.D. Sarrieri și Intercars.

În prezent, Frisbo are o rețea de 25 de centre logistice în Marea Britanie, Austria, Spania, Italia, Germania, Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Moldova, România, Bulgaria și Chile, unde deservesc peste 200 de vânzători online.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare