Din martie 2020, când a început producția de serie, fabrica Renault Trucks din Blainville-sur-Orne a produs peste 1.000 de camioane electrice care au fost vândute și distribuite în toată Europa.

Blainville-sur-Orne este una dintre fabricile pe care Renault Trucks le are pe teritoriul francez. Activă din 1956, iniţial ca fabrică de camioane medii și cabine, unitatea a fost pregătită apoi pentru producția de camioane electrice cu baterii. Pentru asta, s-au făcut amenajări, investiții și modificări, cum ar fi cei 1.800 m2 dedicați exclusiv montajului final al acestor camioane.

Din martie 2020, când a început producția în serie, cererea de camioane electrice a crescut, la fel ca și capacitatea de producție a acestei fabrici care s-a adaptat pentru a răspunde cererii clienților producătorului francez. Blainville-sur-Orne este pregătită să facă față creșterii comenzilor pentru vehicule cu emisii zero, pe măsură ce tot mai mulți transportatori decid să facă această tranziție.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare