LPP, retailerul de modă cu cea mai rapidă creștere din România, își face centru regional de distribuție lângă București. Creatorul brandurilor Reserved, House, Mohito, Cropp și Sinsay, a închiriat o suprafață de depozitare de 65.000 m2 în CTPark Bucharest West, cel mai mare parc logistic din Europa Centrală și de Est.

Tranzacția de închiriere a 65.000 m2 în cadrul CTPark Bucharest West marchează începutul colaborării dintre LPP, care administrează o rețea de peste 1.800 de magazine în 38 de țări, și CTP, care deține peste 9,9 milioane de m2 de spații industriale și logistice în 10 țări. Această tranzacție este şi o confirmare a consolidării CTPark Bucharest West în rolul de hub regional, deoarece produsele LPP vor fi expediate în România, dar și în țări precum Bulgaria, Ungaria, Croația, Macedonia de Nord, Serbia și Grecia. „Suntem încântați de parteneriatul cu LPP, care a creat cinci branduri importante și acoperă 38 de țări. Este o sinergie foarte bună între CTP și LPP, fiind două companii ambițioase și agile, ceea ce ne-a permis să încheiem această tranzacție de închiriere în timp record. Depozitul LPP, BUW24, este un record în sine prin dimensiuni, cu o suprafață închiriabilă peste 160.000 m2, fiind cea mai mare clădire monobloc din țară”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

BUW24 este planificat să fie livrat în 2023/2024. Cu acest nou reper, CTPark Bucharest West se apropie de pragul de un milion de m2.

Situat la km 23 pe autostrada A1, CTPark Bucharest West are o suprafață închiriabilă de aproximativ 770.000 m2 până în prezent. „Piața românească a rămas de câțiva ani una dintre cele mai importante în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor LPP. În doar doi ani şi jumătate, numărul magazinelor LPP de aici s-a dublat – de la 59 la finele lui 2019, la 118 la finele primului semestru din 2022. Ca urmare, decizia de a închiria un nou depozit în România pentru a deservi rețeaua de vânzări LPP a fost o direcție naturală pentru noi. Aceasta va fi a doua noastră facilitate de depozitare din țară, așa că suntem încrezători că atât cunoștințele despre piață, cât și condițiile locale ne vor permite să ne creștem în continuare potențialul ca operator logistic în regiune”, subliniază Sebastian Sołtys, vicepreședinte al LPP Logistics.

CTPark Bucharest West oferă toate facilitățile pentru rezidenți, precum restaurant, zonă de barbeque, minimarket, cafenea, punct medical, amfiteatru pentru evenimente, săli de ședințe și spații verzi. În parc urmează să fie dezvoltate și un supermarket și un teren de sport pentru rezidenți, iar pista de biciclete va fi extinsă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare