Compania Ece Logistics, care desfășoară operațiuni feroviare în 5 țări, a redus timpul de tranzit între Mersin şi Moscova la 8 zile, cu serviciile de tren bloc pe care le-a pornit de la Mersin (Turcia) la Astrahan, Rusia. Compania oferă acum o soluţie care avantajează în special mărfurile frigorifice.

Ece Logistics, cu sediul în Azerbaidjan, care servește logistica feroviară în Turcia, Uzbekistan, Georgia și Iran, a pus în funcțiune o rută alternativă pentru a depăși întreruperile rutei maritime și aeriene cauzate de războiul dintre Rusia și Ucraina. Începând cu 1 martie, compania a început servicii de tren bloc de la Mersin la terminalul Astrahan pe ruta Kars, Georgia, Azerbaidjan și a redus timpul de tranzit de la Mersin la Moscova la 8 zile. Președintele consiliului de administrație al Ece Logistics, Özge Aygül, a declarat că efectuează și operațiuni de transfer door-to-door de la terminalul rus Astrahan către toate punctele din Rusia. Acesta a spus că, prin reducerea timpilor de livrare, sunt avantajate în special produsele cu termen scurt de valabilitate, cum ar fi fructele și legumele proaspete. „Folosind avantajul căii ferate, putem să efectuăm călătorii din fiecare regiune a Turciei până la terminalul Astrahan de pe coasta Mării Caspice, cu containere potrivite atât pentru transportul de mărfuri frigorifice, cât și pentru mărfuri uscate.”

Özge Aygül a remarcat că Ece Logistics este unul dintre cei mai importanți parteneri de soluții în logistica feroviară, în special în serviciile frigorifice, pe linia Turcia – Rusia. „Toate operațiunile de manipulare se desfășoară în spații închise, cu condiții adecvate de temperatură. Astfel, ne asigurăm că fructele și legumele proaspete exportate din Turcia ajung la cumpărători în cel mai sănătos mod posibil. În plus, prevenim risipa de alimente.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare