Compania italiană Siak Sistemi a creat software-ul Ddd Police, care va fi utilizat pentru verificările rutiere ale timpilor de condus și de odihnă ai șoferilor de camioane.

Potrivit Trasporto Europa, la Transpotec 2024, compania Siak Sistemi din Pavia va prezenta software-ul Ddd Police, care va ajuta poliţia rutieră și locală în controlul rutier mai rapid al respectării timpilor de conducere și odihnă de către şoferii de vehicule industriale. Conform producătorului, acest software „se remarcă prin interfața intuitivă și prin capacitatea de a genera în timp real machete ale rapoartelor de sancționare. Acesta va permite verificări rapide și precise, identificând încălcările în timp real, fără a interfera cu planificarea operațiunilor de transport.”

Tot în cadrul Transpotec, Siak Sistema va prezenta și software-ul Ddd Manager, care se adresează companiilor de transport rutier de mărfuri pentru a gestiona și analiza fișierele tahografului, verificând respectarea obligațiilor privind timpul de conducere și odihnă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut