Eroul extraordinar al acestei povești trăiește în Canada, unde a lucrat ca șofer de camion mai mult de 66 de ani. În acest timp, după cum estimează el, a parcurs aproximativ 14 milioane de kilometri și, în ciuda vârstei sale înaintate, s-a despărțit fără tragere de inimă de profesie.

Remarcabila realizare a lui Peter Klassen a fost povestită de Premium Transport, compania în care bărbatul de 90 de ani a lucrat în ultimii 20 de ani. În acest timp, el a parcurs în mod regulat distanțe de peste 200.000 km pe an.

Peter Klassen este un exemplu de șofer cu o adevărată pasiune pentru profesie. Nu a refuzat niciodată să preia curse, chiar şi dificile. După cum spune el, munca de șofer a fost visul său de la o vârstă fragedă, pentru că îşi dorea să călătorească, să cunoască locuri și oameni noi. În cele din urmă, el a decis să se retragă, deși nu a fost o decizie ușoară. După cum spune el, încă se simte tânăr – cel puțin ca un „tânăr“ de 65 de ani!

După cum au confirmat reprezentanții Premium Transportation, Peter Klassen a fost un adevărat model pentru șoferii tineri. El a fost întotdeauna profesionist în îndatoririle sale. Chiar și la ultima cursă înainte de pensionare, acesta a ajuns cu mult timp înainte, notează TruckFocus.pl.

„Un reprezentant al vechii gărzi a șoferilor va fi acum dificil de înlocuit. Aproape în fiecare an, Peter Klassen a fost clasat pe primul loc sau al doilea în companie în ceea ce privește distanța parcursă pe tot parcursul anului“, au declarat reprezentanţii Premium Transport.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare