Furnizorul de carduri de combustibili și servicii, UTA Edenred, își extinde rețeaua de stații de gaz natural lichefiat (GNL) și gaz natural comprimat (CNG) din Scandinavia printr-un parteneriat cu Gasum Ltd., un actor nordic important în sectorul gazelor și specialist în biogaz.

Parteneriatul oferă clienților UTA Edenred acces la 17 stații Gasum din Suedia și 39 de locații din Finlanda. Rețeaua UTA de gaze naturale cuprinde acum peste 250 de stații GNL din 12 țări și peste 1.400 de stații GNC din 21 de țări europene. „Ne străduim în mod constant să extindem rețeaua de acceptare prin noi parteneriate pentru a servi clienții în cel mai bun mod posibil, indiferent de tipurile de combustibil și energie folosite pentru mobilitate. Contractul cu Gasum extinde semnificativ oferta de combustibil alternativ în Scandinavia și ne permite pentru prima dată să furnizăm GNL și GNC pentru clienții din Finlanda”, a spus Carsten Bettermann, CEO al UTA Edenred.

Juho Kurra, Business Development Manager Traffic la Gasum, a adăugat: „Parteneriatul le oferă companiilor de transport o mai mare flexibilitate în achiziționarea de combustibili alternativi și susține viziunea noastră de a permite o mobilitate cu emisii scăzute pentru companiile europene de logistică.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare