Porturile din Anvers și Liège au încheiat un nou acord de cooperare prin care își propun să consolideze portofoliul de servicii fluviale și feroviare de porturi pe axa importantă a Canalului Albert care leagă Anvers și Liège.

Porturile vor coopera la digitalizarea datelor referitoare la fluxul de mărfuri și la modurile de transport pentru a spori deplasarea fluxurilor de mărfuri de pe şosele către moduri de transport alternative. Aceștia își vor uni forțele pentru a promova și dezvolta transportul fluvial și feroviar în cadrul lanțului logistic și vor sprijini terminalele de containere situate de-a lungul Canalului Albert ca punct de consolidare pentru expeditori și transportatori.

De asemenea, porturile vor colabora pentru a dezvolta o viziune comună pentru traficul portuar viitor, în conformitate cu recomandările europene.

Acordul dintre porturi acoperă o perioadă de trei ani (2021-2024).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare