Anadolu Isuzu Automotive Industry and Trade INC. a câștigat licitația pentru achiziționarea a 100 de autobuze deschisă de Municipiul Chișinău în Republica Moldova.

„S-a anunțat public prin anunțul KAP din data de 2 aprilie 2021 că oferta pentru achiziționarea a 100 de autobuze deschisă de municipiul Chișinău în Republica Moldova a fost depusă de compania noastră pe 2 aprilie 2021. La 14 iunie 2021 am fost notificaţi că oferta noastră a fost oferta câștigătoare“, se arată în declarația producătorului turc de autobuze.

Licitația acoperă livrarea a 100 de autobuze și îndeplinirea serviciilor post-vânzare ale acestor vehicule, se afirmă în declarație, adăugând că prețul total al licitației este de aproximativ 12,7 milioane de euro și că livrările urmează să fie finalizate în loturi până la sfârşitul lui 2021. „La finalizarea procedurilor și proceselor prevăzute în legislația în domeniu, respectiv la data semnării contractului cu Primăria municipiului Chișinău, publicului i se vor dezvălui amănunte suplimentare privind tranzacţia“, se arată în comunicat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare