Arvato Supply Chain Solutions a finalizat extinderea centrului său de distribuție din Stryków, Polonia, care duce la un volum de manipulare mai mare cu 30%. Furnizorul de servicii de comerț electronic gestionează din această locație afacerile online ale mărcii H&M în Europa de Est.

„Extinderea a devenit necesară pentru a gestiona mai rapid și mai flexibil creșterea continuă a volumului clienților noștri”, a subliniat Lidia Ratajczak-Kluck, Managing Director al Arvato Supply Chain Solutions din Polonia, în timpul punerii în funcțiune a noii hale.

Ca parte a extinderii, amprenta la sol a fost mărită cu încă 15.000 m2, până la un nou total de 55.000 m2. Suprafața totală de depozitare de 75.000 m2 este acum disponibilă, extinzându-se pe două niveluri. Depozitul cu compartiment înalt din noua hală are spațiu pentru 240.000 de cutii și, în total, capacitatea de depozitare se ridică acum la aproximativ 420.000 de cutii de carton.

Noua hală este echipată cu o bandă transportoare de 123 m lungime care transportă cutiile de carton în partea mai veche a halei pentru prelucrare și este, de asemenea, conectată direct la sistemul de transport existent. În total, linia de transport are o lungime de aproximativ 3,5 km. Alte blocuri importante pentru automatizare sunt, de exemplu, sistemele speciale de sortare, reaprovizionarea dinamică a depozitelor și implementarea sistemului SAP S4/HANA ERP.

Datorită extinderii centrului de distribuție, volumul de manipulare va crește cu aproximativ 30%. „Odată cu extinderea centrului de distribuție și cooperarea cu Arvato Supply Chain Solutions, au fost puse bazele logistice pentru a susține cererea viitoare”, a declarat Michael Schulz, Director Logistic Regional, Europa de Est, al Grupului H&M. Cele două companii au cooperat din 2018, iar Michael Schulz este convins că „nivelul mai ridicat de automatizare asociat extinderii va ajuta la îmbunătățirea vizibilă a experienței clienților”. Clienții brandului de modă din Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Bulgaria și Slovacia sunt aprovizionați de la Stryków. Extinderea centrului de distribuție din Stryków va fi responsabilă pentru crearea a 300 de noi locuri de muncă în domeniu

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare