După cele opt Boeing B777F comandate în ianuarie 2021, DHL Express a înaintat o nouă comandă pentru alte 6 unități ale acestui model la începutul lunii martie. Potrivit producătorulului american, odată cu această comandă, compania germană controlată de Deutsche Post ajunge la un număr de 28 de avioane B777F. Dintre acestea, Boeing a livrat deja 15 unități.

Această nouă achiziţie va contribui semnificativ la aspirația companiei de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră la mai puțin de 29 de milioane de tone până în 2030, după cum declară Geoff Kehr, vicepreședinte senior al Global Air Fleet Management în cadrul DHL Express.

Grupul DHL a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 81,7 miliarde de euro, obținând un profit operațional de 8 miliarde de euro (+65% față de anul precedent). „Ne-am dovedit puternici în vremuri dificile și am atins un nou record de venituri și câștiguri. Grupul Deutsche Post DHL nu a transportat niciodată atât de multe mărfuri, expedieri expres și colete în întreaga lume. De asemenea, am avut o contribuție importantă în societate prin logistica vaccinurilor”, a spus Frank Appel, CEO al Deutsche Post DHL Group.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare