Divizia ZF Commercial Vehicle Solutions (CVS) a primit o comandă majoră de la grupul danez de transport și logistică DSV, activ la nivel global. Ca parte a unui acord pe termen lung, compania cu sediul în Friedrichshafen va echipa câteva mii de remorci din flota europeană a DSV cu soluția telematică TX Trailerpulse de la Transics.

„Soluțiile noastre telematice Transics permit DSV să ia decizii mai inteligente, bazate pe date, cu privire la operațiunile în desfășurare, în timp ce automatizează activitățile de bază”, a declarat Natalia Noblet, Senior Vice Preşedinte EMEA al Diviziei de Soluții pentru Vehicule Comerciale ZF.

TX-Trailerpulse combină urmărirea în timp real cu funcții pentru diagnosticarea de la distanță a remorcii și informații despre starea remorcii. Acest lucru oferă DSV avantaje în gestionarea în timp real a flotei și permite tragerea de concluzii bazate pe date pentru a îmbunătăți starea vehiculului și eficiența flotei. Datele generate de soluția de conectivitate IoT pot fi, de asemenea, integrate în sisteme software terțe prin intermediul serviciilor web. Contractul cu DSV prevede că toate unitățile TX Trailerpulse vor fi complet echipate cu baterii integrate, reîncărcabile, din motive de flexibilitate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare