La Prawaas 3.0, din Hyderabad (India), Eberspächer a prezentat noul său sistem de aer condiționat complet electric, AC135 AE, dezvoltat special pentru autobuzele hibride și electrice cu baterie din regiunea Asia-Pacific.

Prognozele pieței arată că până în 2030, 40% din flota de autobuze din India va consta din BEV. În acest context, piața indiană este considerată un pionier al unui trend global: electrificarea transportului public cu accent pe orașele mari. Pentru a satisface cerințele pieței, furnizorul german Eberspächer a dezvoltat un sistem de aer condiționat complet electric pentru autobuze hibride și electrice cu baterie pentru clienții din India, Orientul Mijlociu și Asia – platforma AC135 AE.

Acest sistem de management termic pentru autobuze mari și mijlocii vine cu un invertor integrat, management termic al bateriei și software specific clientului. AC135 AE este disponibil în diferite versiuni, oferind niveluri de performanță de încălzire și răcire de la 30 la 40 kW.

Prin producerea AC135 AE în Bangalore (India), Eberspächer întărește și mai mult importanța fabricii indiene ca hub pentru regiunea Asia-Pacific. Pentru o mobilitate urbană curată, sistemele AC Eberspächer pentru autobuze electrice sunt deja produse în Polonia și Mexic pentru livrări pe piețele europene și americane.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare