Pentru Ewals Cargo Care, 2023 va fi un an al inovației și al multor schimbări pozitive. Compania europeană de logistică plănuiește să-și majoreze capacitatea de transport la 700 de camioane în total.

Prin urmare, investește în achiziționarea a 260 de camioane noi, unele pentru a înlocui vehiculele mai vechi, iar altele pentru a extinde flota. De asemenea, au fost achiziționate peste 980 de remorci Mega noi pentru a crește capacitatea de transport.

Pentru confortul optim al șoferului, toate camioanele vor fi echipate cu Stand Airco și vor avea cea mai mare dimensiune posibilă a cabinei.

Ewals Cargo Care are încredere că noile camioane și remorci vor contribui la menținerea celor mai înalte standarde de siguranță și eficiență, precum și la extinderea rețelei multimodale.

De asemenea, transportatorul a început să înlocuiască scanerele din camioane cu dispozitive mobile și își consolidează prezența în Timișoara. Noile facilități pentru șoferi și parcarea, cu o dimensiune totală de peste 40.000 m2, vor fi o nouă marcă Ewals Cargo Care pe hartă, a spus compania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare