FlixMobility își continuă expansiunea globală și începe să opereze primele curse în Brazilia. Rutele iniţiale vor conecta orașele São Paulo, Rio de Janeiro și Belo Horizonte.

Furnizorul de servicii de mobilitate aduce modelul său de afaceri cu focus pe sustenabilitate pe una dintre cele mai mari piețe de transport cu autocarul din lume. În Brazilia, aproximativ 60% din populație apelează la autocar pentru călătoriile pe distanțe lungi. Îmbinarea călătoriilor verzi și accesibile cu un produs de calitate și standarde de siguranță stricte s-a dovedit a fi deja o formulă de succes în Europa și în SUA. Recent, FlixMobility a anunțat achiziționarea legendarei companii americane de transport Greyhound. “Brazilia este o piață strategică pentru noi datorită dimensiunilor și potențialului ridicat pentru călătorii cu autocarul pe distanțe lungi. Suntem o companie care inovează în domeniul mobilității și ne dorim să oferim opțiuni de călătorie accesibile și sustenabile unui număr cât mai mare de pasageri din întreaga lume”, a declarat André Schwämmlein, fondator și CEO al FlixBus. “Introducem o nouă alternativă de mobilitate în Brazilia, cu scopul de a ne extinde în regiunile în care în prezent nu există concurență și unde locuitorii nu au acces la mijloace de transport în comun. FlixBus deja a reușit să schimbe modul în care oamenii călătoresc în Europa și SUA. Acum, le oferim clienților brazilieni aceeași experiență de călătorie prietenoasă cu mediul, cu standarde de înaltă calitate, la un raport calitate-preț corect”, a declarat şi Edson Lopes, director general FlixBus Brazilia.

Noile rute vor fi operate de Grupo Adamantina, primul partener local al companiei. “A fi primul partener al companiei în Brazilia e un pas fundamental în consolidarea Adamantina la nivel național, permițându-ne să concurăm cu orice alt grup de transport rutier”, a declarat Clóvis Nascimento Martins, proprietar Grupo Adamantina. “Ne dorim să oferim conexiuni suplimentare și să cooperăm cu mai mulți parteneri locali. Dorim să creăm o rețea solidă în Brazilia, similară rețelelor pe care le avem în Europa și în Statele Unite, unde colaborăm cu peste 500 de parteneri de transport locali”, a mai precizat Edson Lopes. “În România, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din peste 100 de orașe spre 14 țări din Europa printre care se numără Bulgaria, Austria, Belgia, Franța, Germania sau Italia.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare