Brandul GEFCO este acum CEVA Logistics. Odată cu această schimbare, CEVA Logistics a anunțat crearea unei divizii dedicate logisticii auto – Finished Vehicle Logistics (FVL) ca parte a integrării GEFCO. Mișcarea vine în urma achiziționării specialistului francez în logistică auto în iulie 2022 de către Grupul CMA CGM.

Afacerile rămase ale GEFCO, în principal în logistică contractuală și transport terestru, vor fi de asemenea integrate în operațiunile existente ale CEVA, astfel încât marca GEFCO să fie înlocuită la nivel mondial în 2023.

CEVA Logistics oferă o gamă completă de servicii globale de logistică și supply-chain, inclusiv logistică contractuală și transport aerian, oceanic, terestru și de vehicule finite. Odată cu achiziția și integrarea GEFCO, CEVA este acum cea mai mare companie de logistică cu sediul în Franța și lider global în soluții de logistică auto. CEVA și-a mutat sediul global la Marsilia în 2019. „În contextul în care industria auto este în curs de transformare, integrarea unei organizații mature de vehicule finite pune CEVA într-o poziție privilegiată. Cu o experiență unică și soluții în toate etapele lanțului de aprovizionare auto, putem oferi soluții complete end-to-end pentru acest sector”, a declarat Guillaume Col, CEO adjunct, Regiuni și produse, CEVA Logistics.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare