Compania franceză de logistică Geodis continuă să-și extindă flota de camioane cu gaz natural, plasând o nouă comandă pentru 120 de vehicule Iveco Daily și Eurocargo CNG care vor fi folosite pentru livrările last mile din Franța.

Geodis avea deja 200 de vehicule pe gaz natural în flota sa franceză, iar această nouă comandă aduce numărul la 125 Iveco Daily 35S (20 m3), 10 Daily 70C (30 m3), 173 Eurocargo 12t (42 m3) și 22 autotractoare S-Way. Geodis merge chiar mai departe, prin utilizarea biogazului drept combustibil. „Această investiție face parte dintr-o politică proactivă hotărâtă de reducere a emisiilor de CO2 din transportul de marfă pe ultimul kilometru. Respectăm cerințele legale pentru zonele cu emisii scăzute, ca răspuns la așteptările clienților, orașelor și cetățenilor noștri”, a declarat Stéphane Cassagne, Managing Director al afacerii de distribuție și express de la Geodis. În unele orașe franceze (Tours, Lille, Strasbourg, Montpellier, Bordeaux, Le Touquet și St Malo), Geodis folosește și vehicule electrice și biciclete cargo.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare