Hella Saturnus, subsidiara din Liubliana (Slovenia) a furnizorului german de piese auto Hella, plănuiește să construiască un centru logistic de 107,7 milioane de euro, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul guvernului sloven.

Producătorul de echipamente de iluminare pentru industria auto, Hella Saturnus, a solicitat un stimulent guvernamental de 5,4 milioane de euro pentru proiect și intenționează să deschidă 50 de locuri de muncă la centrul logistic până la sfârșitul lui 2024, se arată în comunicat.

Compania va investi 69,8 milioane de euro în mașini și echipamente, iar centrul va dispune de un laborator, facilități de logistică și producție, precum și de un depozit cu rafturi înalte.

Hella Saturnus va folosi centrul logistic pentru a-și diversifica activitățile de producție de componente electronice.

Compania este activă în producția de lămpi auxiliare, echipamente de iluminat pentru mașini sport și lămpi cu o singură funcție. Furnizorul francez de automobile Faurecia a achiziționat un pachet de 80% din capitalul proprietarului Hella Saturnus, Hella, în ianuarie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare