Producătorul elveţian de materiale de construcţii Holcim a finalizat achiziția Cooper Standard Technical Rubber GmbH (CSTR), un producător german de produse din cauciuc utilizate pentru acoperișuri și alte aplicații. CSTR are un departament inovator de cercetare și dezvoltare, o facilitate de producție de ultimă generație, precum și o echipă de 130 de angajați, care va alimenta în continuare creșterea afacerii Holcim cu acoperișuri în toată Europa.

Abordarea CSTR bazată pe inovație este complementară afacerii existente a Holcim în domeniul acoperișurilor. Cu unitatea de producție situată strategic în zona Rhine-Neckar, CSTR se adaugă celorlalte achiziții recente ale Holcim în domeniul acoperișurilor și izolațiilor, în special FDT Flachdach Technologie GmbH, un producător de acoperișuri termoplastice. Holcim va continua activitățile existente ale CSTR și va deservi baza actuală de clienți, în timp ce își va extinde afacerea sub noul nume de Holcim Technical Solutions & Products GmbH.

Prin această achiziție, Holcim avansează în „Strategia 2025 – Accelerarea creșterii verzi”, urmărind să-și extindă activitatea de Soluții și Produse la 30% din vânzările nete ale Grupului până în 2025, intrând în cele mai atractive segmente de construcții, de la sisteme de acoperișuri până la izolație și renovare. „Cu CSTR ne extindem și mai mult platforma pentru acoperișuri în Europa. Prin extinderea ofertei de sisteme de acoperișuri, putem juca un rol mai important în furnizarea de soluții inovatoare și durabile pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic și putem contribui la acordul ecologic al UE”, spune Jamie Gentoso, Global Head, Solutions & Products Holcim.

FOTO: Holcim

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare