ID Logistics își continuă expansiunea în Germania. În ultimul trimestru al acestui an, compania internațională de logistică contractuală intenționează să deschidă o locație de comerț electronic de înaltă performanță de 41.000 de metri pătrați în comunitatea Kleinostheim de lângă Aschaffenburg, potrivit anunţului companiei.

Centrul modern de sortare și distribuție este destinat să servească tranzacționarea online a produselor pentru nevoile zilnice din zona Rin-Main. ID Logistics dorește să creeze 800 de noi locuri de muncă în cea mai mare sucursală din Germania până în prezent.

Noua clădire logistică este în curs de realizare și va cuprinde aproximativ 39.200 de metri pătrați de spațiu logistic, 1.700 de metri pătrați de spații de birouri și încă 2.800 de metri pătrați de spațiu la mezanin. Investitorul, dezvoltatorul și proprietarul este Hillwood, o companie internațională imobiliară administrată de o familie, precizează ID Logistics. Compania a anunțat, de asemenea, că noua locație este situată strategic în mijlocul zonei Rin-Main și este direct conectată la A 45 prin intrarea pe autostradă „Kleinostheim” și apoi, mai jos, la A 3.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare