Contship Italia și compania germană Bahnoperator au introdus un nou serviciu feroviar intermodal din China către Italia. Noua ofertă conectează hub-ul Contship Lombard din Melzo – RHM din Italia, cu China. Un număr de terminale sunt deservite pe această rută din China prin Kazahstan, Rusia, Belarus, Polonia, Republica Cehă, Austria până în Italia. Printre acestea se numără Wuhan în China, Dostyk în Kazahstan și Malaszewicze în Polonia.

Inițial, trenul va pleca în fiecare sâmbătă, iar mai târziu, în cursul acestui an, va fi adăugată o altă plecare în zilele de miercuri.

Terminalul de referință din Melzo oferă și o serie de servicii integrate, potrivit Contship Italia. Acestea includ manipularea vamală, serviciul de transport intermodal interconectat cu rețeaua Hannibal a companiei către și dinspre China, livrările last mile cu noul Drive Mybox și consolidarea conexiunii cu China prin următoarea colaborare cu Oceano Gate Group.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare