Kögel continuă să-şi extindă afacerea internațională de închiriere, oferind acum modelele Kögel Cargo, Cool și Multi şi clienților din Franța. Prin Kögel Rent, companiile de transport și logistică pot folosi avantajele opțiunii de închiriere pentru a-și adapta propria flotă la situația curentă a comenzilor și pentru a-şi minimiza riscul în zona costurilor totale de proprietate.

După lansarea Kögel Rent în Germania, BeNeLux și Spania, producătorul de remorci din Bavaria își extinde acum oferta de închiriere şi în Franța. „Succesul Kögel Rent confirmă acțiunile noastre, Suntem încântați să putem oferi închiriere de remorci și în Franța. Astfel, putem reacționa rapid și flexibil la toate cerințele pieței pentru clienții noștri și putem să obținem eficiență și rentabilitate maximă în gestionarea resurselor companiei pentru propriile noastre operațiuni”, explică Thomas Gregor, șeful Kögel Rent în Europa. Jerome Grau, Managing Director Kögel France SAS adaugă: „Clienții pot alege acum din oferta pentru piața franceză modelul Kögel Cargo, remorca frigorifică Kögel Cool și remorca pentru materiale de construcții Kögel Multi. Datorită condițiilor contractuale individuale, putem reacționa flexibil la solicitările clienților și, astfel, putem oferi mai multă securitate în planificare și libertate de acțiune pentru afacerile zilnice.”

Echipamentele și certificările individuale ale remorcilor Kögel, care sunt disponibile în oferta de închiriere din Franţa, le pregătesc pentru cele mai diverse cerințe de transport în diferite domenii de aplicare.

Fiecare remorcă este echipată cu sistemul telematic Kögel, care oferă clienților o imagine de ansamblu asupra datelor remorcii în timp real.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare