Otokar a primit o comandă pentru 90 de autobuze Doruk de la Dopravní Společnost Ústeckého Kraje, compania de transport din regiunea Usti, Cehia. Livrarea în valoare de 14 milioane de euro va fi finalizată în 12 luni.

Una dintre companiile grupului Koç, Otokar, continuă să crească pe piețele de export cu autobuzele proprii. Oferind oportunități de călătorie confortabile și sigure milioanelor de pasageri în peste 50 de țări din întreaga lume, în special în Europa, Otokar a primit recent o comandă pentru 90 de autobuze Doruk de la Dopravní Společnost Ústeckého Kraje, compania de transport din regiunea Usti din Cehia. Autobuzele, care sunt oferite în străinătate sub numele Vectio, vor fi produse în conformitate cu nevoile de transport public ale Usti, al șaptelea oraș ca populație din Cehia. În sfera contractului în valoare de aproximativ 14 milioane de euro, livrările de vehicule sunt planificate a fi finalizate în termen de 12 luni, începând cu prima jumătate a anului 2023.

Autobuzul de dimensiuni medii Doruk al lui Otokar, produs în conformitate cu așteptările utilizatorilor, se remarcă prin aspectul interior și exterior modern, motor puternic, ținută de drum superioară, manevrabilitate și performanță ridicate, precum și costuri de operare reduse. Cu ferestrele mari și interiorul spațios, oferă pasagerilor o călătorie confortabilă și plăcută. Autobuzul este echipat cu sisteme conforme cu normele europene de siguranță. În plus, datorită podelei joase și rampei pentru persoane cu handicap, permite scaunelor cu rotile, căruciorului pentru copii și pasagerilor în vârstă să urce și să coboare cu ușurință din vehicul.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare