P&O Ferries rămâne parțial în așteptare. Este deja a cincea zi de paralizie a curselor de feribot ale companiei prin Marea Britanie, iar între timp este în joc viitorul întregii companii.

Joia trecută, P&O Ferries a anunțat oprirea pentru câteva zile a traficului pe unele dintre rutele sale, și anume Calais-Dover, Rotterdam-Hull și Larne-Cairnyan. Ca urmare, sute de șoferi de camion au rămas blocați la cozi, așteptând conexiuni alternative cu feribotul DFDS sau s-au îndreptat spre Eurotunnel.

Din păcate, în această dimineață, compania a anunțat o nouă suspendare a curselor. Niciun vas nu va ieși pe mare în următoarele zile, iar transportatorii rămân cu aceeași alegere ca cea menționată mai sus, notează 40ton.net. Cei care deţin deja un bilet P&O Ferries pentru ruta dintre Calais și Dover, pot folosi feribotul DFDS fără costuri sau formalități suplimentare, datorită unui acord între cele două companii.

Motivul oficial pentru suspendarea croazierelor este necesitatea unei restructurări bruște a companiei, pentru a completa bugetul lipsă de 100 de milioane de lire sterline. Din acest motiv, 800 de oameni și-au pierdut locul de muncă peste noapte, iar autoritățile britanice au devenit interesate de managementul P&O Ferries. Există suspiciuni că o astfel de restructurare bruscă este contrară drepturilor angajaților.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare