LTG Cargo din Polonia își planifică cele mai mari investiții în țară de până în prezent. Fondurile vor fi utilizate pentru diversificarea activităților, așa cum se prevede în strategia companiei: extinderea în Europa de Vest, dezvoltarea de servicii noi și existente și achiziția de material rulant.

LTG Cargo Poland va investi peste 47 de milioane de euro în Polonia în termen de doi-trei ani. În viitorul apropiat, transportatorul va achiziționa patru locomotive multisistem și două locomotive diesel.

Locomotivele multisistem vor fi deviate către tronsoane electrificate ale rețelei poloneze, iar locomotivele diesel vor fi operate pe tronsonul de cale ferată încă neelectrificată din apropierea graniței cu Lituania. Alături de locomotive, vor fi achiziționate șase seturi noi de vagoane pentru transportul remorcilor și containerelor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare