Ca urmare a „schimbării mediului investițional”, producătorul chinez Triangle Tire Co. renunţă la proiectul de construire a unei fabrici de anvelope pentru autoturisme și camioane în SUA.

Anunțat în noiembrie 2017, proiectul era de așteptat să fie finalizat în cinci ani și urma să producă în cele din urmă 6 milioane de anvelope, respectiv 5 milioane de anvelope pentru autoturisme și camioane ușoare și 1 milion de anvelope pentru vehicule grele.

În 13 mai, într-o declarație postată la Bursa de Valori din Shanghai, producătorul de anvelope a anunţat că întreg consiliul de administrație a convenit cu privire la retragerea din proiectul de 580 de milioane de dolari din Edgecombe, Carolina de Nord. TriangleTire a spus că mediul investițional s-a schimbat în ultimii ani în SUA și factori precum Covid-19 au continuat să afecteze proiectul. „Proiectul nu a putut decurge normal”, se arată în comunicatul companiei.

Ca urmare, pentru a optimiza alocarea resurselor și a reduce riscul investiției, compania și autorităţile locale din Edgecombe au decis să încheie proiectul pe cale amiabilă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare